четверг, 7 января 2016 г.

Istoria Craciunului

Istoria Craciunului


Miros dulce de rasinoase de ace de pin, trosnituri lumânări flirt, joc Repere limbi de foc cu reflectarea acesteia în geam întunecat mirosuri misterioase, ademenitoare de copt cu scorțișoară și ghimbir, molid timid, jucării feciorelnic acoperite și serpentine ... oamenii seara asta aproape două sute de țări din întreaga lume sunt în așteptare cu nerăbdare și cutremur. Acest lucru - Cochelnik, în ajunul Crăciunului, cea mai mare și luminos de vacanță în calendarul creștin. Prin tradiție, care dateaza din timpuri păgâne Ajunul Crăciunului interzis să mănânce primele stele. Acesta este motivul pentru celebrarea Crăciunului începe cu apusul soarelui răsărit, care, conform legendei, a spus toată lumea despre nașterea Fiului lui Dumnezeu. În familiile în care sărbătoarea Crăciunului este o tradiție de secole, a acceptat să vorbească cu copiii despre ceea ce se află la baza legenda de la nașterea Fiului lui Dumnezeu, Fecioara Maria, Isus Hristos. Aceasta este sărbătoarea cea mai solemnă în creștinism, însoțită de trei cult biserica - la miezul nopții, în zori și în timpul zilei (de exemplu, în sânul Tatălui, în pântecele Fecioarei în sufletele credincioșilor). Biserica învață că nașterea lui Hristos a deschis o oportunitate pentru mântuire și viața veșnică pentru fiecare credincios.
Ca multe origini ortodoxă și catolică calendar de vacanță, de Crăciun este alimentat în mod activ în cultele pre-crestine în aceste zile de iarnă în Imperiul Roman, de exemplu, în Orientul sărbătorit ziua de naștere a "tată Invincible" - Dumnezeu iranian Mithra.
În prezent, importanța sărbători de Crăciun de multe ori pierdut, dar rămâne importantă: doar sărbătorit Crăciunul acasă, atunci când întreaga familie adună la masă și salută vacanță calm și iubesc.
Crăciun - una dintre puținele din calendarul creștin, care este strâns legată tradiții religioase și folclorice. Ucraina nu a pierdut relevanța acestuia mare tradiție de colindat când copiii merg din casă în casă, cântând colinde și cântece, proprietarii doresc pace și prosperitate, în timp ce stropirea podea, "semănat" boabe de grâu sau orz, care se crede că casa urși prosperitate și fericire. În semn de recunoștință clipește găzduiește copii dulciuri și monede, care, după cum mulți cred, aduce noroc pentru întregul an.
Kolyada, Kolyada, kolyadnytsya,
Bun pâine miere,
Fără miere nu este așa,
Dă, matusi, plăcintă.
Și nu dau tort
Voi lua taurul de coarne
Duce la Torzhok
Cumpara însuși pirizhok.
Nu a pierdut în secolele și un tabel tradiție specială de Crăciun, care ar trebui să fie de 12 feluri de mâncare - numărul de apostoli. În Ucraina masa de sărbătoare în această seară este completă fără fructe fierte, pâine proaspăt coaptă și plăcinte speciale, care, în funcție de gazda, aveți nevoie pentru a pune o monedă pe un număr de cei prezenți la masă. Deci care găsește moneda va fi noroc în noul an. La masa nu spune doar legenda de la nașterea Fiului lui Dumnezeu, dar, de asemenea canta cantece de Craciun, amintiți-vă tot binele pe care a fost făcut în anul trecut, și doresc reciproc sănătate și fericire.
Tradițiile de Crăciun sărbători variază în funcție de regiune și de regiuni din Ucraina. În vestul Ucrainei, de exemplu, cred că ar trebui să se înalțe la masa preparate din carne, iar copiii merg colindă dimineața de Crăciun doar - 07 ianuarie. În est - dimpotrivă, colinde sunt audiate înainte de apus, și dimineața de Crăciun a familiei îndeplinește împreună. Interesant și tradițiile care însoțesc Crăciun în diferite țări.
Cehi conservatoare, de exemplu, pe masa de Crăciun întotdeauna servit crap la gratar, salata de cartofi și cookie-uri mici de zahăr - "Sugar" și invită oaspeții să celebrarea Crăciunului este forma aproape rău. În timpul Cehia Crăciun vseneodminno masă trebuie să fie usturoi, și spunându-sărbătorilor de Crăciun este un atribut obligatoriu. În Polonia, cina de Crăciun trebuie să se pregătească feluri de mâncare de pește și alte melodii. Inainte de a manca pauze de familie rotund prajituri - "Oblatno" le înzestrează fiecare parte, care dorește un an fericit, stare bună de sănătate, fericire și noroc.
În Germania, a decis să dea steaua vacanță de Crăciun, cunoscut la noi ca iarba-fiarelor plantă - rugul verde, cu corola de culoare roșie sau roz aprins, care seamănă cu un stea. Pentru a invita noroc în casă, da trifoi într-o oală, și la masa festivă trebuie să fie porci Turtă dulce și ăsteia.
Croați păstrat tradiția amplasat în centrul de lumânări de masă vacanță, decorate cu ghirlande de crengi de brad. Pe masă a servit întotdeauna inimile roșii friptură mici, decorate cu zahar pudra. Bulgarii Crăciun copt pâine crumb scena de la nașterea lui Isus Hristos, și în Austria mai pastreaza ryazhenyya vamale de Crăciun, Anul Nou și Bobotează.
În Suedia Crăciun (Yul) - cea mai importantă sărbătoare, care începe de formare în două - trei săptămâni: bere BREW, pâine coaptă, cookie-urile tradiționale (în formă de porc sau o capră). Convingerile salvate despre proprietăți de vindecare ale pâinii de Crăciun și bere. Finlandezii nu se poate imagina un Craciun fara etaj acoperite cu paie. Chiar paie mucoasei masa de Craciun, si fetele necăsătorite să meargă la culcare în Ajunul Crăciunului pat de paie, că au un redus.
Țările baltice au păstrat multe tradiții și ritualuri străvechi. Estonia, de exemplu, îi place să împodobesc capul cu coroane de cetățeni ca era obiceiul în cele mai vechi timpuri. Un lituanian cina tradițională de Crăciun este format din preparate din peste, iar cel mai bun loc la masa lăsați întotdeauna acasă pentru un oaspete neașteptat.
Timp de secole, oamenii se întrebau la Anul Nou, în timpul sărbătorilor de Crăciun, de Crăciun. Yule - sărbătorile de iarnă din Ajunul Crăciunului 12.24-1.06 (botez) sunt cel mai bun timp pentru divinație, în special Ajunul Crăciunului (Ajunul Crăciunului). Devenit realitate - nu sta spune cum crezi sau nu, nu contează, dar că sărbătoarea de Crăciun 2009 și Anul Nou 2009 vă Bull cu prietenii și familia pot întâlni distractiv și interesant!
Mulți avere, din păcate, nu se aplică la omul modern, bine, cum ar fi cele în care a recomandat "aduce calul la grajduri", "eliminat din culcare pui" sau "a aduce robinetul de casă." Dar, demonstrând inventivitate, locuiesc în orașe mari, oamenii pot încerca, de asemenea pentru a cere soarta, folosind metode disponibile.
Averi pot fi în orice carte. Persoanele romantice de colectare adecvat de poezii, pragmatic - proză, bold - acțiune-detectiv. Puneți întrebări, interes și deschideți cartea la întâmplare. Pentru textul prezent izbucni în ochi, de a judeca viitorul. Nu puteți deschide o carte la întâmplare și pre-selectați numărul paginii și numărul liniei, de exemplu, pagina 25, linia 7 de mai sus. Încercați ca numerele lor favorite (fiecare persoană are numerele lor preferate, cifre) și cele care nu vă place, compara rezultatele. Dacă vă place numere impare, încercați soarta nu numai pe numere pare și impare și.
Distrează-te și divinație "delicios" obținute prin ouă de ciocolată "Kinder Surprise". Cumpăra un ou de ciocolată și jucărie pe ceea ce este în interior, face o concluzie cu privire la ceea ce vă așteaptă în anul care vine. De exemplu, o barca jucărie va fi un vestitor de o călătorie lungă, o cifră promisiuni elefant amuzante distracție și anul lipsită de griji și reprezintă o construcție cap de dragon vă va spune că într-un an, va comanda pe ceilalți, cu siguranță le conectarea la propriile planuri. Și, dacă aveți pentru a compune o imagine cu mai multe piese din material plastic - este probabil în anul care vine va confrunta cu provocări încurcat. Pentru a interpreta aceste cifre trebuie să se conecteze imaginație, dar concluzia este mai ușor decât divinație pe ceară sau cafea motive. Se pare amuzant spune dacă cumpere ouă de ciocolată, nu numai pentru ei, ci pentru prieteni, membrii familiei și prietenii și ghici întreaga companie.
Puteți merge pentru a afla soarta in fereastra altcuiva. Du-te la orice casa și să stea lângă fereastră. Ascultați ceea ce se întâmplă în interior. Dacă auziți râsete, anul va fi fericit, fericit, fericit. Dacă vă va asista la o ceartă, în anul care vine, așteptați conflicte și probleme. Crying poate fi un semnal de pericol. În cazul în care ghici despre viața sa personală, vocile pe care le auziți, de asemenea, poate spune cum va fi format din relațiile personale și familiale. De exemplu, o femeie singura poate auzi vocile tânăr sau bătrân, și soțul ei - o voce frumoasă sau o femeie furios. Conform acestui putem concluziona cu privire la natura sau vârsta soțului viitor, despre ce viața de familie te așteaptă.
Cred că nu se poate doar în ferestre, ascultând vocile altor oameni. Puteți merge doar afară și să facă propriile concluzii cu privire la primul venit. În cazul în care o fată necăsătorită sau primul contor femeie va fi bărbat atrăgător sau tânăr, în anul care vine poate spera la o viață personală de succes. Același pentru barbati - o fată sau femeie destul de poate da speranta pentru aranjarea viața personală în anul care vine. O întâlnire cu un bărbat sau femeie în vârstă de sexului puternic este greu un vestitor de schimbări de succes an probabil va fi "gol" intimitate relativă.
Dacă nu sunteți de gând să iasă din casă, folosind resturi divină. Scrie Crăciun dorește pe bucăți mici de hârtie, ori le într-o pungă castron adânc, capac de plastic sau și se amestecă. Ia trei note aleatoare de la care veți realiza că doresc sa devina realitate in noul an.
O palarie sau bol poate face nu numai note, ci și bijuterii, piatra, de argint, de aur, lemn. Închideți capacul (castron) esarfa sau prosopul. Închizând ochii, îndepărtați primul subiect aleator disponibile. Extract de aur - avere, bani - la prosperitate, lemn - la sărăcie, piatră - la câștigurile stabile pentru care va trebui să funcționeze corect. Fall inel - viata personala dispozitiv, și, eventual, pentru a brosa de nunta - promisiunile romantice, lanțul poate aduce necazuri sau obligații nedorite au responsabilități, inclusiv probleme de familie și căsătorie plictisitor. Scoateți inelele - la bârfă, zvonuri inutile, palavrageala, și brățara - în noul an au mult de a lucra cu. Cu toate acestea, divinație folosind-o, să fiu sincer - nu bâjbâi articole, alegerea dvs. de lucru preferat. Eliminarea necesității dată și doar ceva care a venit de mână, în caz contrar avere nu va deveni realitate.
Cei care celebrează Anul Nou în țară sau în localitate, puteți ghici de la Woodpile. Noi trebuie să se apropie de Woodpile și cu ochii închiși, trage bucată aleatorie a lemnului. ,, Fara noduri si defecte log promisiuni viață prosperă buna gros, device cases personal avere. A suchkuvate - certuri de familie, dificultăți în viața personală. Dacă tras Log obderte, fara coaja - așteaptă probleme financiare. Dacă noduros bucată de lemn sau de cracare, este posibil, în boala anul următor și eșecul.
Oriunde te-ai întâlnit această vacanță luminos ori de câte ori nu v-ați aruncat soarta mai important: de Crăciun - o zi care simbolizează începutul, o sărbătoare care aduce lumină și calm, o zi în care aveți nevoie să se gândească la locul lor în viață și da-ti o promisiune deveni mai mare și mai bine. Crăciun - o sărbătoare de lumină și culoare, dragostea-cucerirea de vacanță pentru toți oamenii

Картинки Рождества

Фото. Мальчик с собакой из леса везет елку на санках.
Фото. Рождественские праздники.
Фото. празднование рождественских праздников.
Фото. Дом, елка украшенная, снеговик, все в ожидание рождества!
Фото. Утро перед рождеством.
Фото. Рождественские колядки!
Фото. Мы лепили снежную бабу, а получился снеговик)))))

Комментариев нет:

Отправить комментарий